joi, 21 iunie 2012

PALMĂ PE OBRAZUL GROS AL SISTEMULUI

Anestezie totală.
Cum poate cineva să se anestezieze... singur, până la totală nesimţire? Cineva, nu oricine! Conduci şi reprezinţi o naţiune, fără să te afecteze cu ceva acest fapt. Unic ţel: cum să minţi frumos... cum să sustragi, cum să te ajungi... Acest lucru este posibil doar într-o naţiune care a reformulat ierarhiile fireşti: La bază stă elita-cinstea oamenilor de rând- iar în vârful piramidei, DROJDIA! Cei mai răi, mai inumani, mai murdari şi capii mafiei.
Singuri se recunosc ca atare, în media, acuzându-se unii pe alţii. O fac sub "umbrela" aşa ziselor partide, nerescunoscându-şi faptele, reciproc, şi apărându-se cu scutul  de tip "joc politic" ori "o comandă politică". Praf în ochi. În ochii celor mulţi şi... adormiţi. Nu degeaba recunosc -cei mulţi - că dorm, până şi în propiul imn naţional! Un fost prim ministru s-a anesteziat parţial, dramatic, cu un glonţ... LAŞITATE!!!
Încă o "calitate"defectuoasă... din vârful piramidei. Drojdia a fermentat rău de tot. A. N. îşi dă doctoratul în dramaturgie! Aşa a gândit el să înveţe clasa politică din tară, să nu mai oprime poporul, să faca în mandatul lor ceea ce au promis, nu ceea ce se va ivi , adică multe oportunităţi de ... jaf. Aşa gândea A. N. , mai precis, aşa ar fi trebuit să gândească, dacă ar avea conştiinţă. Dar el nu gândea. Nu avea cu ce... Glonţul nu a găsit capul. Care cap? Are vreodată nesimţirea cap? NU! Este doar o creatură auto decapitată.
Concluzie: naţiunea doarme, la bază domneşte INDIFERENŢA, în vârful piramidei, DROJDIA-adică nesimţirea-.
Sistemul este anesteziat. Nici măcar această palmă nu o va simţi!
Cum spuneam: ANESTEZIE TOTALĂ!!!      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu